Kabir Azabı

0
368

Kabir Azabı Filmi. ÜÇ HARFLİLER Marid ve ŞEYTAN-I RACİM Serilerinin Yönetmeni ve Senaristi Sunar.

“Kabir, ahiret konaklarından ilkidir. Bundan kurtulan için ötesi kolaydır. Kurtulamayana ise ötesi çok zordur”
Hz Muhammed ( SAV )

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getiren Kabir Azabı filminin vizyon tarihi açıklandı.

Çekimleri İstanbul’da yapılacak film, Türk korku sinemasında bu güne kadar işlenmemiş bir konuyu “KABİR AZABI”nı konu alıyor.

Ölümün soğuk gerçekliğini ve KABİR AZAP’larının dehşetini iliklerinize kadar hissettirecek, izleyiciyi sinema koltuğunda rahat ettirmeyecek bir film.
“SEN HİÇ ÖLMEYECEĞİNİ Mİ DÜŞÜNDÜN?”

ASC Medya’nın markası The Hub Project’in yapımcılığını üstlendiği film Warner Bros. tarafından 10 Ağustos 2018 tarihinde vizyona çıkacak.

Bugüne kadar, ölülerin hikayeleri hiç anlatılmadı.

Kabir’de neler olduğunu kimse bilmiyor.

Kabir, ya cennet bahçelerinden bir bahçe yahut cehennem çukurlarından bir çukurdur.

Hz Muhammed ( SAV )

Vizyon Tarihi : 10.08.2018
Yapım : Hub Project
Yönetmen : Arkın Aktaç
Senaryo : Murat Toktamışoğlu

Önceki İçerikBaşlat: Ready Player One
Sonraki İçerikİstanbulkart Sahiplerine Müjde!
Editör
Editör; dijital pazarlama, içerik üretimi, kişisel gelişim ve teknolojik trendler başta olmak üzere Dijiatolye'nin odağındaki pek çok alana ilgi duyar. Amacı, bilgiye sade, ulaşılabilir ve ilham verici bir dille yer vermek; dijital dünyada öğrenmeye, üretmeye ve gelişmeye katkı sunmaktır. Web sitede kaleme aldığı içerikler; üretkenlikten dijital araçlara, yapay zekâdan günlük yaşam deneyimlerine kadar geniş bir yelpazede okuyucuyla buluşur. Okuyanın yalnızca bilgi edinmesini değil, düşünmesini, merak etmesini ve kendi dijital yolculuğuna bir adım daha atmasını hedefler. Dijiatolye'nin temel değerlerinden biri olan birlikte öğrenme ve üretme kültürünü içerikleriyle desteklemeye devam eder. Çünkü bu atölyede her fikir değerlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz